Utomhusmålning

Utomhus­målning

Vi arbetar med Caparols produkter. För inspiration om färgval m.m besök https://caparol.se för Svenska färger (utomhus) och Caparol Sköna Hem (inomhus).

Utomhusmålning innebär arbeten som Fasadmålning, Fönstermålning, Målning av plåtdetaljer, betong m.m

Hur vi arbetar

Innan uppdraget:
Innan uppdraget påbörjas gör vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt hus, dvs vi kommer ut till dig och går igenom uppdraget samt tittar på exempelvis fasaden (eller vad som ska utföras). Det gör vi för att ge oss bästa möjliga underlag till en korrekt offert till er.
Färgval:
Vi rekommenderar och går igenom med er vad för sorts färg som är bäst lämpad för ert hus. Vi kan även komma med våra tips om kulörer till fasaden.
Övrigt:
Vi är ID06 certifierade, bas P och U, utbildade och certifierade för sax-, bom- och vikarmslift, ställningsbyggnad upp till 9 meter. Vid större jobb än så anlitas certifierade ställningsbyggare.
Offert:
När besiktningen är utförd räknar vi på uppdraget för att sedan ge er en offert. Vi har som mål att från besiktning tills att ni har fått offert från oss skall det ta max en vecka. (beroende på arbetets storlek). Om offerten godkänns av er, går vi vidare med signering och komplettering av rotuppgifter. Sedan bestämmer vi tid för utförande av arbetet.
Fakturering:
Under arbetets gång informerar vi dig/ni som kund, hur och var vi är i arbetet. Så tillsammans jobbar vi oss fram till ett färdigt resultat. Efter det följer fakturering. Och med god förhoppning om ett lyckat samarbete och en ny referens!