Efterbild tapetsering - JDVH Måleri i Jönköping 2020

Invändig målning

Vi arbetar med Caparols produkter. För inspiration om färgval m.m besök https://caparol.se för Svenska färger (utomhus) och Caparol Sköna Hem (inomhus).
Snickerimålning
JDVH Måleri AB utför snickerimålning av: Lister (golv och tak), dörrar, karmar, fönster, fönstersmyg, bröstpanel.
Tak och vägg
JDVH Måleri AB utför spackling, slipning, tvättning med tapet trä och betong mm som underlag.
Element
JDVH Måleri AB utför målning och tvättning av Element, murade spisar, vi hanterar även värme beständig färg.

Hur vi arbetar

Innan uppdraget:
Innan uppdraget påbörjas gör vi alltid en kostnadsfri besiktning av det som ska utföras, dvs vi kommer ut till dig och går igenom uppdraget. Tillsammans kollar vi på underlag, ytskikt mm. För att få bästa möjliga underlag till en korrekt offert. Vi vänder oss till BRF/Bostadsrättsföreningar, Fastighetsägare, Företag och Rotuppdrag (privatpersoner).
Val av material:
Vi rekommenderar och går igenom med er vad för vilket typ av material som är bäst lämpad för det arbete som skall utföras. (val av  av tapetkvalitet eller eventuellt använda tapetväv, måla väggarna istället för tapeter osv.). Vi kan även komma med våra tips om kulörer om du önskar.
Offert:
När besiktningen är utförd räknar vi på uppdraget för att sedan ge er en offert. Vi har som mål att från besiktning tills att ni har fått offert från oss skall det ta max en vecka. (beroende på arbetets storlek). Om offerten godkänns av er, går vi vidare med signering och komplettering av rotuppgifter. Sedan bestämmer vi tid för utförande av arbetet.
Fakturering:
Under arbetets gång informerar vi dig/ni som kund, hur och var vi är i arbetet. Så tillsammans jobbar vi oss fram till ett färdigt resultat. Efter det följer fakturering. Och med god förhoppning om ett lyckat samarbete och en ny referens!
Förmånliga underhållsavtal:
Vi erbjuder förmånliga underhållsavtal för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Skräddarsydda tjänster inkluderar målning av fasader, trapphus, dörrar, balkonger och fönster, samt underhåll av gemensamma utrymmen så som källare, tvättstuga, garage etc. Kostnadseffektivt och professionellt utfört av erfarna målare.